Wie schrijft hier
Marloes Lasker

wie is zij?

Citaat
there is no way to happiness
happiness is the way
~boeddha~

Hier te zien

Archief

Contact
e-mail: marloes (at) tussenpozen.com
(verander "(at)" in "@")

skype: roodsokje


lekker smoeltje

 (In het filmpje wordt gezegd "morgen". Dat is vandaag.)


Net op het moment dat ik ook aanspraak wil gaan maken op de begeleidersvoorziening doofblinden, gaat het op de schop. En dat is verschrikkelijk, want ik weet uit persoonlijke ervaring hoe belangrijk het is en hoe kwetsbaar "onze groep mensen" is. Hoe makkelijk het is om in een isolement te raken en hoe hard het knokken is om daar uit te blijven. Bovendien zijn we niet met velen, dus zoveel geld kost het niet.

Ik zie dit huilend aan.

Aanstaande zaterdag organiseert Doofblinden Netwerk een informatiedag hierover. Daar moet ik misschien maar even heen. Al is het alleen al als sympathisant. Als ik dat red tenminste, Nijmegen is niet naast de deur.

Overigens probeer ik ondertussen een (niet speciaal getrainde) begeleider te krijgen via Handje Helpen regio utrecht. Een stichting die u ook financieel kunt steunen.

Marloes - donderdag, 02 juli 2009 - 08:14:14


Commentaren

Ik sprak afgelopen week bij een moeder, die ook van deze voorziening gebruik maakt. Ze had vaak een begeleider om de vele kleine dingen te doen die er bij het opvoeden van kinders komen kijken. Sportles, muziekles, noem maar op. Nu heeft ze opeens geen begeleider meer! Gelukkig woont ze niet te zo ver weg.... Ik denk dat deze bezuining gevolgen heeft, waaraan niet gedacht is. Hopen dat dit nog teruggedraaid kan worden. ( ja, beetje naief ben ik wel)

Marianne - donderdag, 02 juli 2009 - 09:16:34

Vreselijk nieuws.
Dit steenrijke land gaat keihard achteruit.

Peter - donderdag, 02 juli 2009 - 14:10:46Voeg commentaar toeHome

Webset Copyright © Blogfrocks
Stones Image Copyright © Intuitivmedia